Rize İl Sağlık Müdürlüğünde ''Evde Sağlık Hizmetleri Yönetim Sisteminde (ESYS)Randevu Takip Sistemi Alt Modülü Eğitimi''verildi.
02 Ekim 2018

Sağlık Bakanlığı tarafından öncelikle pilot il olarak belirlenen Rize,Aydın,Manisa,Balıkesir, Bolu ve Mardin illerinde uygulanmaya başlanacak olan modül sistemi daha sonra tüm illerde yaygınlaştırılacak.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerine modül eğitimi yapıldı.

Rize'de ilk etapta Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlanacak olan uygulama ilerleyen süreçte ilimizdeki tüm hastanelerin evde sağlık hizmetleri birimlerinin eğitimleri gerçekleştirilerek sistemin il genelinde hizmet veren tüm ekipler tarafından uygulanması sağlanacak.